Botez la Casa Boema

Cauti o locatie ultracentrala pentru botezul micutului tau? Hai sa iti aratam ce inseamna un botez la Casa Boema, organizat si decorat de echipa noastra intr-un timp record: mai putin de o saptamana.

Amintiri – cel mai frumos cadou pe care il poti darui

Bunicii au vrut sa ii ofere nepotelului o prima petrecere de neuitat. Asadar, tot ce vedeti in aceasta postare, este un cadou deosebit pentru Alexandru. A fost o provocare pentru toata echipa si a presupus sincronizarea perfecta cu multi furnizori auxiliari noua. Insa iubim sa organizam petreceri de botez si avem norocul sa avem oameni in jur care ne impartasesc pasiunile. Echipa grafica a creat un design aparte pentru meniurile individuale si le-a accesorizat cu fundite. Tot ei au creat numerele de masa, etichetele personalizate pentru marturii si lista de invitati. Invitatii au primit ca marturie borcanase cu bunatati de la Prisaca Transilvania (livrate chiar in dimineata evenimentului). Pe partea de decor s-a optat pentru o nuanta intensa de verde smarald, care a creat un contrast superb cu tot lemnul din mansarda Casei Boema. Daca doresti sa vezi si alte variante de decor care functioneaza in aceasta locatie, descopera intrega galerie aici: evenimente Casa Boema.

Lucreaza cu noi

Daca ai ajuns la aceasta postare deoarece iei in considerare un botez la Casa Boema: contacteaza-ne. Event plannerii nostri pot sa iti prezinte un concept care sa includa multiple servicii pe care le pot sincroniza. Asadar, cu cat ai mai putine griji, cu atat mai reusit este evenimentul.

Pentru botezul micutului Alexandru echipa noastra a identificat, coordonat si sincronizat intr-un timp record servicii precum: ✔️ Cazarea invitatilor din strainatate ✔️ Coafura & machiaj pentru invitate ✔️ Locatie si configurare de meniu ✔️ Decor personalizat ✔️ Aranjamente florale ✔️ Imprimate personalizate ✔️ Marturii personalizate ✔️ Kids Corner si animatori ✔️ Foto ✔️ Video

Daca nu ai stiut pana acum la cine sa apelezi pentru organizarea unei petreceri de neuitat cu ocazia botezului, ne gasesti la: ✉️ [email protected] 📞0726077288

Hai sa conturam evenimentul tau intr-o sedinta de consultanta pe care o oferim GRATUIT.

Nu uita sa ne urmaresti pe Facebook & Instagram – galerii pe care le actualizam mereu cu decoruri de nunta care ar putea sa te inspire. Multumim colaboratorilor nostri: aranjamente florale botez @Anca Pop, imprimate @Estee Paper, fotograf botez @Astilean.ro, gazde perfecte @Casa Boema.