Nunta la Grand Hotel Italia (Cluj-Napoca Wedding Show 2024)

Ne-am adunat la Grand Hotel Italia pentru a celebra dragostea, in cadrul targului Cluj Napoca`s Wedding Show. Cuplurile care isi planifica nunta au putut explora cele mai recente trenduri in materie de nunti, obtine un plus de inspiratie, sfaturi de la experti si acei furnizori de incredere pentru fiecare serviciu de care ar putea avea nevoie. Noi, ne-am prezentat serviciul de organizare de nunti, noutatile in materie de decoratiuni, dar am profitat de ocazie si sa realizam materiale in colaborare cu alti furnizori care ne impartasesc viziunea. De la rochii de ocazie si de mireasa, furnizate de @Sophie Wedding House, la candy bar adaptat decorului nostru datorita celor de la @Smafinaria, am creat un univers in care nuante de roz si rosu au fost vedetele principale. Haideti sa va aratam:

Decoratiuni de nunta Vanilla Events Grand Hotel Italia

Decoratiuni de nunta Vanilla Events

Aranjamente florale nunta Filomena Brisc
Fotografii de @Chris Nemes Photography

Bine ati venit la Grand Hotel Italia!

Standul Vanilla Events x Atelier Filomena Brisc a fost amplasat in lobby-ul de la Grand Hotel Italia, intampinandu-i pe vizitatori. Cu gandul la ei am pregatit o zona in care sa poata face poze, degusta prajituri pe indelete sau chiar sa se aseze la masa pentru a discuta despre evenimentul visat.

Aranjamente florale nunta Filomea Brisc
Foto @Chris Nemes Photography

Aranjamente florale nunta Cluj
Foto @Chris Nemes Photography

Aranjamente florale nunta
Foto @Chris Nemes Photography

Wedding planner Cluj-Napoca
Foto @Chris Nemes Photography

Pentru a adauga o nota personala, am integrat elemente personalizate. De exemplu, numele invitatului pe un place card, peceti custom made, meniuri individuale – toate purtand semnatura @Estee Paper. De asemenea, de la indragitele scaune Chiavari, pana la modele precum Cross Back, Chamelion sau Ghost, avem posibilitatea sa aducem exact acele scaune care intregesc decorul. Adio, huse sau alte artificii. Sa nu uitam de Candy Barul spectaculos realizat de Smafinaria sau de marturiile de la Prisaca Transilvania – Miere cu bunatati.

Meniu nunta Grand Hotel Italia
Foto @Chris Nemes Photography

Candy Bar nunta
Foto: @Olive your stories
Rochie de mireasa nunta Cluj
Foto: @Olive your stories
Aranjamente florale nunta  Grand Hotel Italia
Foto @Expression Studio
Decor nunta Grand Hotel Italia
Foto @Expression Wedding Photography
Foto @Expression Studio

Foto @Expression Studio

Foto @Expression Studio

Foto @Expression Studio

Decor de nunta, wedding planner sau si una, si alta?

Wedding planning? Decor si aranjamente florale de nunta? Un plus de inspiratie in caz ca vrei sa organizezi o nunta la Grand Hotel Italia? Suntem la un mesaj distanta si gata oricand sa iti venim in ajutor cu tot ce ai nevoie. Ne adaptam imediat preferintelor si bugetului tau, asadar, daca iti doresti o echipa care sa transpuna in realitate toate ideile pe care le ai: trimite-ne un email.

Hai sa conturam evenimentul tau intr-o sedinta de consultanta pe care o oferim GRATUIT.

[email protected] / 0726 077 288

Nu uita sa ne urmaresti pe Facebook & Instagram – galerii pe care le actualizam mereu cu decoruri de nunta care ar putea sa te inspire.

Foto @Chris Nemes Photography