Cina aniversara la Kupaj

Kupaj – restaurantul din centrul Clujului, in care conceptul de fine dining este la el acasa. Ni s-a parut firesc sa ii alaturam un decor in care quiet luxury sa intregeasca atmosfera. Mai ales ca scopul final era sa cream o cina aniversara deosebita, pentru treizeci de persoane. Haideti sa va aratam ce am pregatit pentru sarbatorita noastra, alaturi de care celebram pentru a doua oara un eveniment important din viata ei. (Foto @Claudiu Ardelean Photography)

Decor cina surpriza @Kupaj

Cina anversara la Kupaj

Decor cina Kupaj

Aranjamente florale cina Kupaj

Simplicity is the ultimate sophistication

O petrecere intr-un spatiu minimalist ca cel de la restaurantul Kupaj se concentreaza pe simplitate, eleganta si functionalitate. Iata cateva ingrediente cheie din decorul nostru:

  1. Paleta de culori simpla si rafinata, care include alb, negru, tonuri neutre si un accent subtil de culoare
  2. Decor Minimalist: lumanari in suporturi moderne contribuie la efectul de wow mai ales cand sunt aprinse si flori care adauga un plus de gratie prin liniile neregulate ale tulpinilor (ranunculus si anemone)
  3. Meniu rafinat: Preparatele gourmet de la Kupaj au fost servite intr-o prezentare impecabila, iar vinurile alese cu mare atentie au desavarsit experienta unei cine de cinci stele
  4. Detalii Coerente: Ne-am asigurat ca toate elementele petrecerii, de la meniurile custom made pana la platourile de baza se imbina armonios, incadrandu-se intr-un design minimalist si elegant.
Decor cina romantica

Decor cina Kupaj

Decor cina Kupaj

Decor cina aniversara @Kupaj

Decor cina @Kupaj

Lucreaza cu noi

Daca ai ajuns la aceasta postare deoarece iei in considerare o cina aniversara la restaurantul Kupaj si doresti sa organizezi o petrecere surpriza restransa: contacteaza-ne. Event plannerii nostri pot sa iti prezinte un concept care sa includa multiple servicii pe care le pot sincroniza. Asadar, cu cat ai mai putine griji, cu atat mai reusit este evenimentul.

Hai sa conturam evenimentul tau intr-o sedinta de consultanta pe care o oferim GRATUIT.

Nu uita sa ne urmaresti pe Facebook & Instagram – galerii pe care le actualizam mereu cu decoruri de nunta care ar putea sa te inspire. Multumim colaboratorilor nostri: aranjamente florale @Floraria Petale, fotografii @Claudiu Ardelean Photography, gazde perfecte @Kupaj.