Light house by Sun Garden

S-a inaugurat o locatie deosebita pentru evenimente. Pregateste-te sa fii surprins de Light House by Sun Garden, un complex cu design exclusivist, situat pe malul lacului Martinesti, la doar cincisprezece minute distanta de Cluj. Hai sa iti aratam un decor special, sustinute de niste aranjamente florale deosebite create de Floraria Petale, cu ocazia inaugurarii salii de nunti.

Nunta de vis la Light House by Sun Garden

Sala de evenimente are un design contemporan, care poarta semnatura celor de la Studio IONU Arhitecture & Design. Cu o capacitate maximă de 250 persoane, sala dispune si de un restaurant de fine dining (la etaj) cu o terasă panoramică și un ponton pe mijlocul lacului – ideal pentru ceremonii religioase in aer liber dar si mici petreceri de tip cocktail. Inspirate de culorile toamnei, am creat un contrast intre tonurile neutre ale salii si elemente de decor cu aranjamente florale burgundy. Scaunele apartin locatiei – astfel, am preluat si am continuat ideea de decor cu bej si accente de auriu. Sala este inundata de lumina naturala, ceea ce sporeste si mai mult farmecul acesteia.

Lucreaza cu noi: event planning si decor

Daca ai ajuns la aceasta postare deoarece iti doresti un eveniment la Light House by Sun Garden sau ai vrea sa reproducem chiar acest decor: hai sa ne cunoastem. Avem pachete minime pentru decor de nunta, dar si pachete extinse de decor & planning sau unul in care includem coordonarea in timpul nuntii. Te ghidam printre ofertele actualizate din baza noastra de date cu furnizori auxiliari, pana ii gasim pe cei potriviti. Fireste, creditele iti vor apartine, iar in ziua evenimentului ne asiguram ca te opresc doar invitatii ca sa te felicite. Astfel, daca ai idei, dar nu stii de unde sa incepi: te asteptam la showroom.

Sau ne poti contacta la 0726 077 288.

Multumim pentru invitatia de a va fi alaturi la inaugurare, Light House! Va dorim o multime de sezoane pline de evenimente celebrate cu stil.