Pentru noi inceputuri…

Din 2010 si pana astazi, Vanilla Events a crescut in prestigiu, echipa, creativitate si portofoliu. Au fost mai bine de 4 ani plini de realizari, in care eu si Raluca am construit impreuna acest proiect frumos si ne-am implicat in peste 200 de evenimente care au creat amintiri frumoase clientilor nostri.

Astfel, Vanilla Events a ajuns una dintre cele mai cunoscute si apreciate firme din industria decoratiunilor si organizarii de evenimente din Cluj-Napoca si din tara.

Incepand de astazi, Raluca Bogdan, co-fondatorul agentiei si asociata mea imi preda in totalitate actionariatul si stafeta managementului agentiei. Ii multumesc Ralucai pentru toata implicarea ei in tot acest timp si ii doresc multe impliniri in proiectele pe care le va derula in continuare!

Vanilla Events isi va continua activitatea la standardele inalte cu care si-a obisnuit clientii, investind mai departe in diversificarea gamei de produse oferite. In acest sens, o prima surpriza o va reprezenta deschiderea in primavara acestui an a primului showroom Vanilla Events din Cluj-Napoca, o locatie ideala pentru a ne cunoaste mai bine.

Asadar, pentru noi inceputuri!
Cu drag,

Carmen Biris

Managing Director
Vanilla Events