Moni+Sebi=LOVE

Era deja vara cand a venit Moni pentru prima oara la noi la birou – purta o rochita lejera si un zambet relaxat si contagios !

In loc de agenda groasa cu imagini din reviste, numere de telefon si liste, Moni a venit cu mainile in buzunar, dar cu un sfatuitor valoros alaturi: mama ei.

Ne-a povestit cum a cerut-o Sebi de sotie si marturisim ca ne-am emotionat din cale afara. Nu putem divulga detalii, dar sa ne credeti pe cuvant, e o poveste tare romantica…

In ziua nuntii, pregatirile au mers “ca de obicei” – adica decizii, decizii, decizii. Boxele Loredanei Groza au ocupat atat de mult spatiu, incat candy bar-ul aproape ca nu a mai incaput in restaurant. Afara a fost atat de cald, incat am lucrat prin rotatie la amenajarea cadrului ceremoniei religioase – astfel incat niciuna din colegele noastre sa nu faca insolatie. Ce sa mai spunem, experienta la nevoie se cunoaste.

Am documentat o parte din pregatiri cu ajutorul Alexandrei Danciu (www.ddanciu.ro), careia ii multumim pentru imagini. Aranjamente florale au fost realizate de talentata Filomena. Nunta a avut loc la Da Vinci Ristorante Cluj si a fost fotografiata de C’est Lavi Photography (lavimuresan.com).

Povestea in imagini arata cam asa:

Vanilla_ddanciu.ro-108

Vanilla_ddanciu.ro-143

Vanilla_ddanciu.ro-205  Vanilla_ddanciu.ro-156 Vanilla_ddanciu.ro-197 Vanilla_ddanciu.ro-190   Vanilla_ddanciu.ro-133Vanilla_ddanciu.ro-171

451-copy

480-copy

452-copy

454-copy

453-copy

741-copy

519-copy

487-copy

462-copy

457-copy  Moni si Sebi