Evenimente de poveste la Biniste si Cai, Turda

Vrei sa organizezi petrecere de neuitat, dar nu stii de unde sa incepi? Timpul nu e de partea ta? Vrei pe cineva de incredere alaturi, caruia sa ii delegi din sarcini? Atunci venim in intampinarea nevoilor tale cu servicii de organizare, decoratiuni si aranjamente florale. Asadar, ce zici de o masa festiva (in aer liber sau nu) la Biniste si Cai?

In primul rand, te rugam sa retii ca Biniste si Cai este un complex:

  • permite cazarea invitatilor in incinta sa
  • dispune de piscina (masa festiva se poate amenaja si in aceasta zona) 
  • se pot organiza plimbari calare prin zona Salinei Turda si prin podgoria Cramei La Salina – plimbari cu trasura si mic dejun in natura. 
  • showuri de echitatie la centrul sportiv
  • SPA si sedinte de masaj

Mai apoi, cu atatea variante la indemana, echipa noastra de event planneri te ajuta sa alegi exact ce se  potriveste cu nevoile tale. Prin serviciul de consultanta conturam o posibila strategie de lucru si un buget. Iar prin serviciul de organizare si coordonare aducem impreuna toti furnizorii, ca tu sa te poti bucura de eveniment. Click mai jos ca sa ajungi cat mai repede la noi:

SOLICITA CATALOGUL DE DECORATIUNI

DESCOPERA SERVICIILE DE PLANNING & COORDONARE

Shared table – masa festiva lunga

Conceptul de shared table a cucerit publicul larg in contextul pandemiei. Evenimentele fiind restranse, sub 50 de invitati, au permis realizarea acestor mese festive lungi. Desi la distanta, invitatii aveau senzatia de aparteneta si apropiere. Totodata, acest concept de masa festiva lunga se potriveste de minune si in locatii precum:

  • o podgorie
  • un ponton / malul lacului
  • pe malul marii
  • in curtea clientului / proprietate privata
  • la conace

Descopera alte evenimente folosind conceptul de shared table printr-un click

aici, aici si aici.

Pool Party sau masa festiva in restaurant

De retinut, in cazul in care te decizi sa organizezi o petrecere aici, ca Biniste si Cai are un aer rustic. Asadar, i se potrivesc tonurile calde, nuantele pudrate si elementele organice. Mesele festive lungi se potrivesc manusa acestei locatii. Prin urmare, pentru exterior functioneaza perfect albul si nuantele de roz – complimenteaza albastrul piscinei. Si pentru ca locatia este realizata din lemn vechi restaurat, pentru interior se potrivesc tonurile pudrate de verde salvie, bej si piersica.

Lucreaza cu noi

Iti place ideea de o masa festiva lunga? Inca nu te poti decide ce fel de petrecere vrei? Hai sa ne cunoastem sau studiaza pe cont propriu oferta noastra:

CLICK AICI – pentru a solicita CATALOGUL DE DECORATIUNI 2023 sau pentru o sedinta de consultanta.

Abia asteptam sa te cunoastem!

In incheiere, multumim celor care ne-au ajutat sa surprindem aceste evenimente: Fotopovesti.ro – Cina in restaurant, Mihai Brie – Petrecere la piscina (Pool party la Biniste si Cai)