Simona & Adrian

Simona si Adrian ne-au surprins placut inca de la prima intalnire. Deschisi si prietenosi, au acceptat cu mult entuziasm toate propunerile noastre de decor pentru marele eveniment. Foarte optimisti si increzatori, ne-au lasat mana libera inca de la inceput.

Am ales pentru ei husele ivory, accesorizate cu delicata brosa perlata, fata de masa crem si capacul delicat din dantela si pentru un plus de glam – platouri si pahare pentru lumanari cu glitter auriu. Aranjamentele florale create de Filomena Brisc si echipa ei, au fost o pata de culoare si prospetime care a completat perfect decorul elegant al meselor.

Pentru fundalul prezidiului am propus panoul alb cu sculptura si un accesoriu de mare efect – initialele lor, S & A, realizate in intregime din flori.

Candy bar-ul, un paradis de gusturi si culori irezistibile, nu are nevoie de vreo descriere speciala. Va spunem doar ca a fost la fel de savuros pe cat de bine a aratat.

Simona si Adrian ne-au marturisit ca odata ce au ales furnizorii pe care stiau ca se pot baza, toate emotiile legate de organizarea evenimentului au disparut. In urma discutiilor pe care le-am avut si a numeroaselor imagini cu decoruri Vanilla pe care le-au vazut, s-au convins ca si evenimentul lor va fi unul reusit, insa chiar si asa, rezultatul muncii noastre, in ziua nuntii lor, i-a lasat fara cuvinte.

Nu ne mai ramane decat sa va lasam in compania imaginilor de mai jos, care descriu cel mai bine frumoasa lor nunta…

 

_DSC4288

_DSC4267

_DSC4311

_DSC4328

1

_DSC4283

_DSC4339

_DSC4379

_DSC4358

_DSC4360

_DSC4362

_DSC4366

4

5

10

1

2

3

6

7