Lansarea noului concept Vanilla Events

Ieri, 22 iulie 2015, dupa cateva luni de munca intensa, am avut lansarea oficiala a noului concept Vanilla Events – Celebrate in Style. Cu aceasta ocazie, ne-am revazut o parte din partenerii si prietenii nostri, carora le multumim din suflet pentru ca sunt alaturi de noi!

© www.imagia.ro

Posted by Vanilla Events on Tuesday, July 28, 2015

 

Ce inseamna noul concept Vanilla Events?
1. O identitate noua

In primul rand am schimbat identitatea vizuala a Vanilla Events: avem un nou logo, un nou site si un slogan nou: „Celebrate in Style”.

Logo-ul e inspirat din floarea de vanilie, care mai apoi ne-am dat seama ca seamana si cu doi porumbei indragostiti, ceea ce e mai mult decat potrivit pentru domeniul nostru.

Noul site are un aspect mult mai curat, e mult mai usor de navigat, iar prin simplitatea design-ului sau transmite eleganta, reprezentand in totalitate noua imagine a firmei.

 

logo1

 

2. Showroom

In ultimii 5 ani de activitate am simtit din ce in ce mai tare nevoia clientilor pentru servicii profesioniste si pentru o experienta completa. Clientii sunt din ce in ce mai sofisticati si isi doresc sa inteleaga cat mai bine ce decoratiuni aleg pentru cel mai important eveniment din viata lor. Isi doresc sa simta materialul, sa vada decoratiunile si sa fie linistiti ca in ziua nuntii vor avea parte de produse de inalta tinuta si calitate.

Astfel, am decis sa deschidem primul showroom de decoratiuni al unei agentii de evenimente din Cluj. La fel ca la evenimentele pe care le organizam, am fost atenti ca fiecare detaliu din design-ul showroom-ului sa ne reprezinte. Design-ul a fost realizat de catre Vlad Muresan, caruia ii multumim pentru ca a reusit sa transpuna dorintele noastre in realitate!

Datorita faptului ca depozitul nostru este tot aici, in showroom mirii pot vedea oricare din produsele din oferta noastra. Showroomul ne permite sa reproducem in intregime oricare aranjament de masa, astfel incat mirii nu mai au emotii legat de stil sau combinatiile dintre elemente.

 

imagia.ro-VanillaEvents-1iul-001_web

Foto: imagia.ro

3. Colectii

Un alt aspect pe care ne-am dorit sa il simplificam a fost procesul de luare a deciziilor legate de cromatica si bugetul alocat nuntii. Nu e intotdeauna usor sa te hotarasti pentru culoarea pe care ti-o doresti sa o ai la nunta ta, si e cu atat mai greu sa te hotarasti legat de bugetul pe care esti dispus sa il aloci.

Am creat astfel 8 colectii noi cu cromatica diversa si care se incadreaza in diferite bugete, astfel incat mirilor sa le fie si mai usor sa aleaga o combinatie pe placul lor. Chiar daca avem un stoc variat, acum mirilor le este mult mai usor sa isi imagineze cum se pot combina elementele de decor, si ca sa fie totodata usor de memorat, fiecare colectie a primit un nume sugestiv pentru aranjamentul propus: Blossom, Glow, Romance, Royal, Shine, Sparkle, Sunrise si Sunset.

 

glow

 

Va asteptam asadar sa ne intalnim cat mai curand in noul nostru showroom, unde sa discutam intr-un mediu prietenos si relaxat despre cel mai important eveniment din viata voastra!

Multumesc echipei Vanilla Events (in special Angelei si Oanei) pentru dedicarea lor si tuturor colaboratorilor nostri care ne-au ajutat sa avem parte de o lansare reusita!

Cu drag,

Carmen Biris
Managing Director