Cina aniversara cu tema Dolce Vita

Pentru Alexandru, cu ocazia implinirii unei frumoase varste, am pregatit o cina aniversara surpriza. Inspirate de dragostea lui pentru Italia am inceput sa conturam tema Dolce Vita. Desi este o tema populara la nivel international, abia sezonul acesta am avut mai multe ocazii sa o implementam. Si ne bucuram ca din ce in ce mai multe persoane se declara cucerite de ea. Hai sa iti aratam mai multe:

Decorul meselor:

Fiind vorba despre o cina aniversara pe o proprietate privata, am dus toata logistica aferenta: mese, scaune, vesela, tacamuri, decor etc. Serviciul de event planning s-a imbinat armonios cu serviciul de decor, iar cu ajutorul colaboratorilor nostri @Estee Paper am realizat meniuri si place card-uri personalizate. Aranjamentele florale realizate de @Floraria Petale au intregit tema propusa.

Cadru foto

Una dintre zonele noastre preferate: photo corner-ul. In cazul de fata panoul si elementele din jur au fost colantate special cu grafica specifica temei de catre colaboratorii nostri @Estee Paper. Arcada de baloane este realizata custom made de catre echipa @Balloon Mania.

Lucreaza cu noi: event planning si decor

Daca ai ajuns la aceasta postare deoarece vrei sa pregatesti o cina aniversara: hai sa ne cunoastem. Fireste, creditele pentru reusita zilei iti vor apartine, iar in ziua evenimentului ne asiguram ca te opresc doar oaspetii ca sa te felicite. Astfel, daca ai idei, dar nu stii de unde sa incepi: te asteptam la showroom.

0726 077 288 | contact@administrator

Foto: @Liana Haitonic