Botez la Motel Gilau

Cauti un plus de inspiratie pentru botezul copilasului tau? Iti dam idei prin cateva cadre de la un botez la Motel Gilau. Simplitate si eleganta: potrivite oricarei ocazii speciale din viata ta. O varianta ideala de decor, mai ales pentru cei care nu agreeaza culorile specifice ocaziei, roz sau albastru.

Un eveniment restrans organizat in aer liber, in indragita combinatie alb-verde. Rezultatul? Un decor versatil, potrivit mai multor ocazii: petrecere pentru cununie civila, aniversare, onomastica, bridal / baby shower etc. Pentru acest botez la Motel Gilau am adus mese si scaune din lemn care se imbina armonios cu toate elementele naturale. Seara ne-am dorit sa luminam toata poienita fara a obstructiona privelistea, in timpul zilei. Asadar, prin amplasarea arcadelor am reusit sa cream senzatia unei mese lungi, unitare. Acestea fiind decorate cu siraguri luminoase pentru un efect spectaculos seara.

Lucreaza cu noi

Daca ai ajuns la aceasta postare deoarece si tu vrei sa organizezi un botez la Motel Gilau sau alt tip de eveniment restrans: nu ezita sa ne contactezi. Avem pachete minime pentru decor de nunta, dar si pachete extinse de decor & planning sau unul in care includem coordonarea in timpul nuntii. Te ghidam printre ofertele actualizate din baza noastra de date cu furnizori auxiliari, pana ii gasim pe cei potriviti. Fireste, creditele iti vor apartine, iar in ziua nuntii ne asiguram ca te opresc doar invitatii ca sa te felicite. Astfel, daca ai idei, dar nu stii de unde sa incepi: te asteptam la showroom.

Hai sa conturam evenimentul tau intr-o sedinta de consultanta pe care o oferim GRATUIT.

Asteptam e-mailul tau la [email protected]

Nu uita sa ne urmaresti pe Facebook & Instagram – galerii pe care le actualizam mereu cu decoruri care ar putea sa te inspire.

Fotografii @Astilean.ro