Testimonial Simona si Gabriel Coja

“Fara serviciile voastre, fara profesionalismul de care ati dat dovada in fiecare email, telefon, intalnire, secunda premergatoare nuntii si zilei mult asteptate, fara exagerare nimic nu ar fi fost posibil. Pentru noi, totul a fost perfect si peste asteptarile noastre. Si asta vi se datoreaza voua, simtului vostru estetic, perfectionalismului care va caracterizeaza, rigurozitatii si dedicatiei de a oferi un serviciu fara cusur de fiecare data, pliat dupa personalitatea si viziunea fiecarui client in parte. Indiferent de cerinte stiti sa fiti maleabile si deschise tuturor sugestiilor si stilulilor, stiti sa va impuneti cand simtiti ca lucrurile iau o turnura gresita sau ca nu se indreapta inspre cel mai fericit rezultat. Dar o faceti cu diplomatie si fara a fi agasante.

Sunteti reprezentantele serviciului pe care fara doar si poate il vom recomanda tuturor cu sinceritate. Cine isi doreste o nunta de vis (precum toate visam) organizata pana la cel mai mic detaliu pentru un rezultat perfect si care in ochii invitatilor pare ca a fost atins cu atata usurinta, trebuie sa aleaga Vanilla Events! Ceea ce se discuta, puteti avea certitudinea ca asa va ramane. Nu se fac promisiuni de prisos sau care in ziua nuntii apar in alte forme decat cele prestabilie, cand, orice mireasa stie, este prea tarziu pentru a mai schimba ceva. Am avut constant sentimentul de siguranta atat de important! La prima vedere ai impresia ca serviciile se adreseaza numai unei nise de clienti, dar nu este asa. Detaliile conteaza si merita investia facuta. Din pacate am fost martora a multor dezamagiri la evenimentele prietenelor mele, unde abilitatile iscusite de vanzator ale unor furnizori conving clientul sa aleaga produsul lor dar care dezamagesc lamentabil cand vine momentul sa si puna in aplicare ceea ce au promis.

Cu totii am avut de-a face pe piata autohtona cu furnizori fara cuvant, fara integritate, cu un singur scop in minte care nicidecum nu are in centrul atentiei satisfactia si dorintele clientului. Suntem pusi in situatia de a selecta furnizorii avand prea putine dovezi palpabile la indemana dar acest site, reputatia acestei echipe si comentariile 100% pozitive sunt cel putin un prim pas in a va convinge ca ceea ce vedeti, ceea ce vi se promite, veti si primi!

Ceea ce ne-a impresionat cu atat mai mult cu cat deja eram atat de fericiti dupa eveniment, a fost ca la intalnirea pentru finalizarea contractului (spre deosebire de alti furnizori care au venit intr-o fuga sa isi incaseze restul de plata fara a mai tine cont ca se intalnesc cu un individul nu cu un numar de contract), echipa Vanilla, nu doar ca si-a facut timp pentru a sta de vorba cu noi, pentru a se asigura ca suntem intr-adevar multumiti de rezultat, dar ne-au oferit si o mica atentie din partea lor semn de multumire ca am ales sa colaboram cu ele pentru evenimentul nostru! Mai mult de atat nu poti cere! Am simtit ca am contact ca si indivizi de la inceput pana la sfarsit. Cea mai buna reclama se face prin recomandari si este foarte important sa lasi loc de “Buna ziua” si “Pe curand” in acest domeniu daca vrei sa ai realmente succes.

Mult succes in continuare echipei Vanilla Events, la cat mai multe evenimente cu bun gust si va multumim ca ne-ati ajutat sa avem o zi minunata!”

Simona si Gabriel Coja
Aspen, Colorado, SUA