Testimonial Mina, Cluj-Napoca

“Frumusetea si reusita unei nunti se face prin combinarea armonioasa a mai multor detalii, acordarea unui timp suficient pentru planificarea evenimentul dar si prin colaborarea cu cei mai buni colaboratori din domeniul nuntilor. Astfel fiecare mireasa isi transforma visul in realitate, pas cu pas, prin imbinarea ideeilor proprii cu sfaturile expertilor.

Prin Vanilla Events multe din dorintele noastre s-au realizat datorita portofoliului lor elegant si diversificat in materie de decoratiuni. In plus ele au fost deschise la ideea de a-si mari recuzita cu produse noi, comandate special din America, pentru a ne oferi un decor asa cum ni l-am imaginat noi.

Odata ce ajungi sa le cunosti pe fetele de la Vanilla iti dai seama ca te pot ajuta nu doar cu decorul ci si in alte domenii importante, cum ar fi florile, muzica, coordinarea evenimentului, dulciurile, marturiile si iti pot acorda sfaturi despre lucruri la care poate nici nu te-ai gandit.

Pentru noi un alt aspect important a fost profesionalismul si increderea in colaboratori, iar Vanilla Events ne-a transmis acest lucru inca de la prima intalnire, astfel ca in ziua nuntii noi nu am avut nici o urma de emotii in privinta decorului si a organizarii, putand savura acea zi din plin.

Astfel, vrem sa multumim echipei Vanilla Events pentru ajutorul acordat la organizarea celui mai frumos eveniment in viata noastra, pentru decorul de vis si pentru ca au ajutat ca ziua nuntii sa fie mult mai frumoasa pentru noi.”

Mina, Cluj-Napoca