Testimonial Lisa

“Cu emotie, nostalgie si entuziasm imi amintesc si acum fiecare moment si fiecare detaliu din acea zi, detalii care au fost puse la punct deoarece am ales cum nu se putea mai bine , persoane de incredere, persoane care pun suflet zi de zi alaturi de tine, in tot ceea ce inseamna pregatiri de nunta. De indata ce am inceput organizarea evenimentului, Vanilla Events au fost primii pe lista colaboratorilor, pentru ca stiam ca o asemenea echipa este esentiala in organizarea unei nunti perfecte.

Nici nu stiu cum sa exprim in doar cateva randuri ce a insemnat Vanilla Events pentru noi. Incepand cu colaborarea perfecta si conexiunea care s-a legat, pana la faptul ca fiecare ideea care o aveam cu ajutorul lor totul a fost realizabila peste noapte;ma facea ca zi de zi sa imi vad visul implinit si sa am siguranta ca m-am facut inteleasa in tot ceea ce inseamna nunta mea de vis.

Echipa Vanilla s-a potrivit intocmai ca si inelul de logodna, deoarece detaliile, rafinamentul, eleganta si bunul gust al muncii lor , m-au facut efectiv sa imi sclipeasca ochii de bucurie.

Ma bucur nespus de mult ca am avut ocazia sa colaboram si felicitari viitoarelor mirese care au aceeasi sansa de a va avea alaturi, deoarece din punct de vedere vizual vor avea o nunta superba.”

Lisa, Zalau