Testimonial Ioana

„Fiecare eveniment organizat de Vanilla Events este visul cuiva devenit realitate, datorita pasiunii cu care faceti totul ca la carte. Impreuna am organizat “nunta visurilor mele” de zeci de ori pe an, iar uneori chiar de 3 ori intr-un week-end. Rezultatele au fost intotdeauna extraordinare, participantii au fost de fiecare data impresionati, dar ceea ce ei nu stiu e ca backstage am avut o echipa de prieteni, nu de colegi, care au lucrat împreuna cu placere. Si tot ceea ce se spune despre evenimentele impecabile organizate de Vanilla Events, eu pot sa le confirm, ca una care a vazut atat rezultatele cat si ce se afla în spatele cortinei.

Ma bucur nespus de mult ca am avut sansa sa va cunosc, sa lucram impreuna si sa invat de la voi ce inseamna profesionalismul, bunul gust, eleganta, atentia la detalii si toate acestea combinate.
Va multumesc pentru posibilitatea de a-mi îndeplini si eu visul. Cum altfel putea fi nunta mea decat cu amprenta Vanilla Events? Dar ceea ce ma bucura si mai mult este ca v-ati lasat amprenta si pe sufletul meu. Anii studentiei mele nu puteau fi asa frumosi fara voi, iar amintirile de la nunta mea vor ramane mereu cu gust… de Vanilla.”

Ioana, Cluj-Napoca