Testimonial Ina

“Din copilarie incepand, toate fetele viseaza la ziua nuntii ca fiind o zi de vis, o zi perfecta, in care se indeplinesc toate gandurile nostre ascunse privind rochia superba, florile perfecte, aranjarea salii si multe altele.

Tot ceea ce pot sa va spun despre ziua nuntii noastre este ca a depasit visul nostru din toate punctele de vedere. Succesul ei se datoreaza bineinteles si colaboratorilor nostri care au dus la organizarea unui eveniment perfect, si echipa de la Vanilla Events a facut multe lucruri posibile.

Detaliile fac diferenta, si echipa Vaniilla Events a reusit sa creeze atmosfera dorita prin implicarea ei maxima, dar si prin accesoriile speciale si ideile originale de organizare: de la eliberare de fluturi si pana la accesorii deosebite de amenajare a salii, sunt doar cateva detalii ce au facut ca nunta noastra sa fie speciala.

Si ceea ce m-a impresionat si mai mult, a fost sa simti cum iti este impartasita sincer bucuria acelei zile, faptul ca si pentru Vanilla Events e o zi speciala si vezi acest lucru din rezultatul muncii lor.

Multumim Vanilla Events!”

Ina, Cluj-Napoca