Testimonial Anca si Daniel

“11 Octombrie 2014 este o zi de care ne vom aminti cu mare drag. A fost o zi placuta de toamna in care soarele s-a hotarat sa straluceasca atat de tare incat toate planurile pe care le-am facut impreuna cu echipa Vanilla Events au prins contur!

Dar inainte de aceasta zi a fost multa treaba si aici profesionalismul, experienta si mai ales rabdarea fetelor de la Vanilla au facut ca fiecare dintre dorintele si ideile noastre sa se imbine perfect. Noi am venit cu o lista lunga care curprindea tot ce aveam in minte pentru aceasta zi, iar fetele au aranjat piesele puzzle-ului astfel incat, la final, totul sa fie impecabil organizat. Ne-au sfatuit, au venit cu propuneri si au adus in scena si alti colaboratori impreuna cu care au realizat si au personalizat fiecare mic detaliu. Astfel, de la ceremonia in aer liber, aranjamentele florale inedite si pana la decoratiunile alese cu mare grija ne-ati ghidat spre bun gust.

Pentru noi, colaborarea cu voi a reprezentat certitudinea unui eveniment reusit si pentru asta am vrea sa multumim echipei Vanilla Events pentru ca ati dat stralucire nuntii noastre.

Mult succes in continuare si la cat multe evenimente rafinate !”
Anca si Daniel, Cluj-Napoca