Iulia si Sergiu

Nu am scris niciodata un “review” cu atata drag ca acum (daca ma gandesc bine nu cred ca am scris vreodata unul). Amândoi ne-am dorit o nunta la care sa simtim cu adevarat ca ne putem bucura si ca nu avem de alergat dintr-o parte in alta, mai ales ca parea ca e plin de povesti despre miri stresati si frustrati in saptamana nuntii. Cumva universul ni le-a scos in cale pe Vanille, care au reusit printr-un oarecare miracol (nu e niciun miracol de fapt, sunt ele super organizate, creative si pline de resurse si solutii – zic miracol pentru ca e greu sa crezi ca cineva se poate implica asa mult in povestea ta) sa ne ajute sa avem nunta care nici nu-mi imaginam ca poate sa existe in realitate. Ca sa zic sincer, mi-e greu sa las controlul altcuiva cand vine vorba de ceva asa important pentru mine, dar singurul meu regret legat de faptul ca le-am lasat pe Vanille sa se ocupe de organizare e ca nu am avut si alte evenimente pe langa nunta la care sa le chemam (pana acum).

Și când zic ca s-au ocupat, ma refer la acoperit orice: de la avut grija de certificatul de casatorie pana la ascuns o farfurie cu prajituri pentru a2a zi in caz ca nu apucam sa mancam in timpul nuntii. Asa ca tot ce am mai avut noi de facut a fost sa dansam si sa ne bucuram de cea mai faina nunta la care am fost vreodata!

 

Multumim, Vanillelor, aveti un loc special in sufletul nostru pentru tot ce ati facut pentru noi si speram sa mai fie si alte ocazii la care sa work your magic!

Iulia & Sergiu