Andra si Vlad

Vrem sa va multumim foarte mult pentru toata munca depusa de la inceputul colaborarii noastre si pana la sfarsitul evenimentului.

Nu cred ca am fi putut organiza o petrecere mai bine organizata si mai pusa la punct ca cea la care ati lucrat voi, profesionalismul si devotamentul vostru in a face totul sa iasa minunat si-au spus cuvantul, iar noi si parintii am fost extrem de multumiti.

Invitatii in continuare ne scriu sau ne suna pentru a ne spune cat de placut surprinsi au fost de aceasta nunta, dar si de organizarea ei. De la decor si pana la cel mai mic amanunt, ei au spus, ca s-a vazut dorinta noastra de a face ceva cu bun gust si rafinament.
Iar ideile voastre in combinatie cu ale noastre au dat un rezultat minunat. De la literele amplasate in exterior impreuna cu photobus si masutele de cocktail, pana la minunatul decor interior impreuna cu candybarul si mai ales donuts wall-ul, dar si micile detalii, totul a iesit de minune. Voi ati fost pe pozitii tot timpul si ne-ati facut viata mult mai usoara.
Speram ca nu v-am stresat prea tare pe parcursul ultimelor luni, insa cred cu tarie ca ne-am inteles tare bine si am fost pe aceeasi lungime de unda.

Cuvintele sunt de prisos, insa multumim inca o data ! Si speram sa ne vedem pentru urmatorul eveniment 🙂

Cu stima,
Andra & Vlad