Cluj Napoca`s Wedding Show (2023)

Inceputul de an ne-a gasit la Cluj Napoca`s Wedding Show in formula consacrata, Vanilla Events in colaborare cu atelierul de creatie florala Filomena Brisc, intampinand vizitatorii unuia dintre cele mai cunoscute targuri de nunta din zona. Am dedicat aceasta editie serviciului de organizare de evenimente, aducand mai aproape de clienti furnizori dragi si de incredere, care ne ajuta sa conturam evenimentele.


Photo corner creativ realizat de Atelierul de Creatie Florala Filomena Brisc
@Smafinaria , @Esteepaper, @Prisaca Transilvania, @Crama Issa

Atelierul de creatie florala @Filomena Brisc a prezentat un photo corner creativ, in care doua cadre diferite s-au imbinat armonios. Astfel, atat cei care prefera decorurile de tip greenery, dar si cei care sunt indragostiti de tonurile pamantii pot sa se regaseasca in propunerile pentru acest an.

Sfesnic de cristal
Centerpiece – Suita de vaze de diferite dimensiuni si pahare decorative
New in – platouri de baza cu margine decorativa

New in – fata de masa neagra

Masa de prezentare ramane o marturie a stilului care a consacrat aceasta colaborare. Combinatia de alb si negru a generat un decor elegant, rar asociata cu nuntile. Iar pentru mirii care isi doresc un decor atipic reprezinta varianta ideala.

Lucreaza cu noi:

Celor care sunt in cautarea unui wedding planner la punem la dispozitie serviciul de organizare a nuntii. Prin intermediul acestuia ne ocupam de identificarea, intermedierea si sincronizarea furnizorilor auxiliari noua in ziua evenimentului. Pentru cei care se ocupa singuri de planificarea nuntii, avem serviciul de coordonare. Acesta presupune preluarea tuturor sarcinilor si comunicarea cu furnizorii in ziua evenimentului.

EVENT PLANNING | LOGISTICA | DECORATIUNI

Decopera catalogul Vanilla Events si brosura noastra de servicii printr-un e-mail la [email protected] sau la numarul de telefon 0726 077 288. Abia asteptam sa ne cunoastem si sa celebram cu stil impreuna.

Fotografii de Mihai Brie si Laura Marin Locatie @Grand Hotel Italia